Nakon uspješne prve zabave nakon posla uz fino jelo i piće, Tarsa je odlučila nastaviti s odlično prihvaćenim konceptom.
Stoga već ovoga petka, 12. lipnja konoba Tarsa najavljuje nova četiri menija u isto toliko slijedova uz vina: Graševina Krauhaker 45,3 paralela ili Crveni couve Krauthaker 45,3 paralela.
Za aperitiv će se posluživati Gin-Tonic (Hendricks gin i Tomas Henry tonic)
Menu #1
Marinirani roastbeaff
Goveđa juha
Teletina ispod peke
Štrudla od jabuka
Menu #2
Domaći njoki s junećim raguom
Krem juha od gljiva
Sous vide svinjska koljenica s crvenim kupusom
Krostata
Menu #3
Špagetata s dagnjama
Riblja juha
Lignje na padelu s palentom
Sladoled s toplim šumskim voćem
Menu #4
Carpaccio od mariniranih inćuna
Riblja juha
Grdobina u vinu s rimskim njokom
Panna cotta
Piće
Čaša vina Graševina Krauhaker 45,3 paralela ili Crveni couve Krauthaker 45,3 paralela
Aperitiv Gin-Tonic (Hendricks gin i Tomas Henry tonic)
Cijena menija i ovoga puta je po osobi je 130kn, a početak je zakazan za 16 sati!
Svoje mjesto možete rezervirati na broj telefona 051 452 089.
Autor: Extravagant
Foto: konoba Tarsa