Dani bakalara dobro su poznat gastro doživljaj koji nas svakog prosinca razveseli i privuče svojim originalnim jelovnikom. Za razliku od prijašnjih godina kada su se Dani bakalara održavali u hotelu Malin, ove je godine domaćin eventa restoran Mulino u Malinskoj koji blista u blagdanskom ruhu, interijera ukrašenog lampicama i božićnim dekoracijama.
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
Od 1.do 24.prosinca gosti će uživati u bogatom meniju te birati jela s buffet stola i po izboru. Od bakalara na bijelo i mariniranog filea bakalara, preko salate, spring rolica i brudeta od bakalara, sve do maneštre ili lešo bakalara, buffet stol mami bojama, mirisima i okusima. Sladokusci će također doći na svoje, uz ponudu domaćih slastica, poput kroštula, roščića i kiflica s marmeladom.
Jela po izboru kombinacija su tradicije s modernim pomakom, poput lazanja od bakalara, bakalara na žaru s broskvom i krumpirom i bakalara u umaku od žlahtine te klasičnih jela poput raviola s bakalarom na bijelo i šurlica s bakalarom na crveno.
Cijena menija je 39 eura po osobi, jela za van su 13 eura, a rezervacije za ovaj vrhunski gastro event primaju se na broj 099 495 9906. Neka vaš prosinac bude prožet okusima bakalara, u blagdanskoj atmosferi restorana Mulino. Dobar tek!
Autor: Tamara Štiglić Vodopić
Foto: Extravagant