Prosinac je mjesec kada cijeli hotel Malin miriše po bakalaru! Već tradicionalno i ove godine hotel Malin organizira svima omiljene Dane bakalara, koji će trajati od 07. do 24. prosinca. Osim u lijepom ambijentu restorana Royal i toploj dobrodošlici domaćina možete uživati u brojnim kombinacijama raznovrsnih jela od bakalara – na meniju će se naći čak 20 vrhunskih delicija, savršeno uparenim s vinima iz vrbničkih vinograda.
Bakalar na bijelo, polpete i kroketi od bakalara, bakalar na norveški, bakalar u kori od tikvica, bakalar u finim travama, bakalar na glagoljaški samo su neke od gastro delicija kojima se u hotelu Malin slavi tradicija i recepti naših nona, ali istovremeno i eksperimentira s novim kombinacijama i okusima.
Uz eno-gastro užitke, vikendom vas u hotelu Malin očekuje i živa muzika:
– 08.12. 13:30 – T.S. Vrbnik
– 13.12. 19:00 – Klapa Kaštadi
– 14.12. 19:00 – Trio ASI
– 15.12. 13:30 – Klapa Kaštadi
– 20.12. 19:00 – Klapa Tramuntana
– 21.12. 19:00 – Klapa Kaštadi
– 22.12. 13:30 – T.S. Vrbnik
Cijena bakalara a buffet je 170,00 kn po osobi, rezervacija stola je obavezna putem telefona na broj: 051 850 234 ili putem e-maila na adresu: sales@hotelmalin.com
Posebna ponuda od ponedjeljka do četvrtka: 10% popusta na bakalar a buffet, poklon i piće dobrodošlice za sve goste!
Za vrijeme trajanja dana bakalara možete sudjelovati u NAGRADNOJ IGRI! Sačuvajte račun, ispišite svoje podatke, ubacite ih u kutiju u restoranu Royal i sačekajte 24.12. i izvlačenje. Najsretniji osvajaju bogate nagrade. 🙂
Pozivamo vas da uživate u blagovanju, zapjevate poznatu kvarnersku melodiju ‘bakalar je lipa stvar’ i uživate u gastronomskim čarolijama vrhunskih kuhara uz kapljicu, dvije Vrbničke žlahtine.
Dodatne informacije možete pronaći i na službenim stranicama hotela Malin.
Autor: Extravagant
Foto: Hotel Malin