Posjetili smo Bar i restoran Castrum, koji se nalazi unutar Grobničkog kaštela. Osim vrhunske lokacije i lijepog interijera, oduševio nas je bogatom gastro ponudom, o kojoj nam je više rekao chef Andrej Grgić.
“Nudimo razne vrste sireva kako lokalnih, tako i istarskih, zatim istarski pršut, razne vrste salama iz naših OPG-ova. Često organiziramo razne degustacije vina, sireva i pivi te je tako nedavno s varionicombgostovao chef Mate Janković.”
U Castrumu je naglasak na domaćim namirnicama, što je uvijek dobroprihvaćeno kod gostiju. Jelovnik se mijenja, ovisno o sezonskim namirnicama. Uz sitne tapas zalogaje, u ponudi se mogu naći i mesna jela.
Tematske enogastro večeri već su krenule, te sljedeća na redu čeka vas 19.11.
Osim zanimljivim gastro konceptom, ovaj lokal će svakoga osvojiti s ponudom domaćih craft pivi.
Više pogledajte u videu:
Autor: Extravagant
Foto: Bar i restoran Castrum