este li čuli za baršunasti denim? Denim predstavlja nešto čvrsto, izdržljivo dok baršun predstavlja nešto luksuzno, nježno i ugodno meko. Pa Dieselove najnovije traperice su hibrid tvrdog i mekog. Trapera i baršuna.
Kombinacija dva materijala koja su u potpunoj suprotnosti jedan od drugog, a opet potpuno udobne za nošenje, dobro izgledaju i nezanemarivo vrlo su sexy. Jer u Dieselu je neočekivano  i kontradiktorno  potpuno prihvatljivo i voljeno.
Uparivanjem trapera i baršuna ( baršunaste obloge) , DIESEL je kreirao novu tkaninu koja je idealna tranzicija iz ljeta u jesen i zimu.
Traper s efektom baršuna pruža mekaniji  izgled klasičnim denim siluetama a dostupan  je  u ženskim i muškim modelima.
Ideja iza naziva “FOR SOFTIES” je jednostavna: svi poznajemo osebujne karaktere  koji su snažni, opasni i čvrsti izvana, a istovremeno nježni i vrlo osjećajni  iznutra. Ako  netko izvana izgleda  grubo i opasno  ne znači da je loša i bezosjećajna osoba.
Vizuali kampanje prikazuju stereotipe i promoviraju  zavirivanje ispod površine. Stoga, ne sudite knjigu prema koricama.
DIESELova jesenska Denim kampanja “For Softies” prikazuje individualce koji izgledaju “opasno” s teškim make-upom, tetovažama  i kožnim detaljima. Svaki model je prikazan sa svojom skrivenom nježnom osobnošću: s djetetom, plišanim medvjedićem, priborom za šivanje i glazbenim instrumentom.
Kampanja pokazuje kako opasno i nježno može jednostavno ići zajedno – baš kao i najnovije Dieselove  traperice.
Uvijek inovativan, uvijek šokantan, sa srcem od trapera. To je DIESEL.
Autor i foto: Press