U današnjem Cook n’ Smile naša nam Doris priprema ukusan desert i glavno jelo za najljepšu i najromantičniju večeru povodom Valentinova.
Kažu da ljubav ide kroz želudac, pa bi naše dame ovakvom slasticom zasigurno osvojile i najtvrđe srce. Čokolada je inače namirnica koja nas čini sretnijima, a ja želim da ova slastica učini sretne vas i vašu bolju polovicu.
Topli čokoladni kolač
Sastojci
150 g čokolade za kuhanje
150 g brašna
3 jaja
150 g maslaca
150 g šećera
Priprema: Rastopiti čokoladu s maslacem i lagano ohladiti. Istući 3 jaja sa šećerom, te u to dodati čokoladu i na kraju brašno. Staviti u keramičke zdjelice i peći 5 minuta na 220 stupnjeva.
A, prije deserta svakako isprobati Pik pijani lungić s mlincima.
Sastojci i priprema: