U prelijepom novootvorenom Hotelu Lišanj u Novom Vinodolskom sve je spremno za proslavu Martinja. Od 09. do 11. studenog, uz odličnu glazbu uživo i Jacquesa Houdeka, čak i najzahtjevnije gurmane obradovat će menu koji su samo za ovu priliku pripremila dva vrhunska chefa, Mate Janković i Damir Tomljanović.
Na meniju će se tako naći:
1.) Rilette od patke sa ukiseljenim lukom, jabukom i zelenim paprom
2.) Krem juha od goranskih vrganja
3.) Kvarnerski škampi ¨u paškoj soli¨
kupka od prosecca i mente
4.) ¨Burekić¨ s teletinom, sotirani poriluk, chilly, glazirana ljutika u crnome vinu
5.) Ärancin¨ od bunceka crne slavonske svinje s pireom od batata, juice od ukiseljenih sjemenki gorušice i salatom od koromača
6.) Čokoladni mus s kestenom, ¨bijela zemlja¨ umak od kave i žalfije
Cijena po osobi je 490 kuna, a svaki slijed pratit će i čaša vrhunskog vina Cuj.
Savršena je ovo prilika za eno-gastro užitke, ali i vikend odmor za čitavu obitelj, budući da je za djecu svih dobnih skupina predviđena cjelodnevna animacija.
Hotel Lišanj je naime jedan od najstarijih hotela na Kvarneru, čija povijest seže u daleku 1894. godinu. Ove godine u kolovozu udahnut mu je novi život, a pritom se mnogo razmišljalo o svim segmentima odmora – od luksuznog opuštanja do zadovoljavanja svih želja i potreba obitelji s djecom.
Na raspolaganju svim gostima tako su sadržaji poput igraonice, bazena, videoigara i animacije, dok su za odrasle tu i finska i turska sauna, bazen, jacuzzi, masaže…
Pravi užitak za sva osjetila, sve potrebe i svaku dob!
Rezervacija i sve informacije uoči Martinja dostupne su na:
info@hotel-lisanj.com
051 665 600
051 666 700
051 665 600
051 666 700
Autor: Extravagant
Foto: Hotel Lišanj