Najromantičniji dan u
godini nam se pomalo bliži. U nestrpljenju čekamo trenutak kada ćemo svoju
srodnu dušu, razveseliti posebnim poklonom i provesti nezaboravno veće uz
romantičnu glazbu, miris omiljenog parfema, obasjani svijećom, mjesečinom….
Gdje i kako provesti
dan sa voljenom osobom? Mi predlažemo neko intimno mjesto uz izvrsnu hranu i
ugodan ambijent. Rijeka je inače bogata raznolikim i bogatim ponudama, a što
nam za najljepši dan u godini nude neki od najboljih restorana u gradu, svakako
čekirajte.
Luksuzna i glamurozna Villa Ariston, koja ugodnim ambijentom priča neku posebnu i čarobnu priču,
za sve zaljubljene parove povodom Valentinova
nudi posebnu ponudu, večeru uz poseban degustacijski meni od pet sljedova jela
za samo 360,00 kuna po paru. A, kako biste romantične trenutke sa voljenom osobom
proveli uz potpuni ugođaj pobrinuti će se bend Lemon3 sa muzikom uživo.
Restoran Morčić poznat
je po domaćem i ugodnom ugođaju, gdje je svaki ručak ili večera vrhunski
užitak. Ni ovog Valentinova nisu zaboravili na vas, te vam pripremaju večer
punu ljubavi sa ukusnim menijem i glazbenom poslasticom – Mario Šimunović i DJ
Mickey Strauss. Iz bogate ponude izdvojili smo menije s nekoliko sljedova jela „Naše Valentinovo u Morčiću
– 1.dio“, po cijeni od 130,00 kuna i „Naše Valentinovo u
Morčiću – 2.dio“, po cijeni od 150,00 kuna.
U potrazi za finom i
laganom mediteranskom hranom, posjetili smo konobu Feral, koja uz
pravi ambijent autohtone primorske konobe, nudi jela bazirana isključivo na
friškom ulovu ribe s područja Kvarnera, čemu se i prilagođava svaki meni. Za Valentinovo vam pripremaju romantičnu klavijaturu od ribe, na način da sami slažete pladanj prema svojim željama, birajući između tridesetak vrsti riba, škampi i mekušca. Intimno
i ugodno mjesto, sigurno će biti pravi izbor za romantični objed
sa voljenom osobom.
Konoba Nebuloza, koja
uz prekrasan pogled na Rječinu i kombinaciju rustikalnog i modernog ambijenta
pruža mirno utočište od gradske vreve, te vas uvodi u čaroban svijet okusa i
mirisa.
Za najromantičniji
objed pripremaju nam riblje i mesne menije. Riblji meni sadržavat će confit od
gofa, rižoto od blitve sa ražnjićem od kozica, zatim file sabljarke sa umakom i
pire od celera, a mesni paštetu od divljači, rižoto od junećeg repa i pačji
confit. Za kraj nešto slatko i ukusno.
Ukoliko želite svoju voljenu osobu iznenaditi posebnim jelom, onda
svakako posjetite konobu Nebuloza i uživajte u modernoj i tradicionalnoj
kuhinji.
Gdje ćete provesti
najljepši dan u godini, izbor je na vama, važno je samo da ga provedete puni
ljubavi sreće…
Fotografije: facebook Morčić, Nebuloza, Villa Ariston, Extravagant
Autor: Extravagant