U petak
20.svibnja,2016. u 10:30h u restoranu hotela Continental održati će se prezentacija
Ri gastro dana – Srdela je IN / Tjedan trešanja.
Dane gastronomije
Srdela je IN i Tjedan trešanja predstavit će voditeljica razvoja proizvoda
Turističke zajednice grada Rijeke Ines Boban-Štiglić, direktor hrane i
pića Jadran hotela d.d. Rijeka Dalibor Maletić i koordinatorica projekta
Ri gastro Tatjana Babić Tomić. Ravnatelj Baleta HNK Ivana pl. Zajca
Balazs Baranyai na konferenciji će najaviti premijeru predstave Gala
balet, najljepši ulomci klasičnog i suvremenog repertoara 24. svibnja, kojoj će
uvod biti degustacija kvarnerskih delicija i Vrbničke Žlahtine Toljanić ispred
zgrade kazališta, u suradnji s Gourmet pričom Opatijske rivijere i Rijeke.
U 2016. godini Ri
gastro dani održava se u sedam termina i svaka od odabranih sezonskih namirnica
bit će zvijezda u svojih tjedan dana. „Srdela je IN“ nas očekuje od 24. do
31. svibnja, a čim završi vladavina srdela, na njihovo mjesto uskaču
nove zvijezde – 31. svibnja kreće Ri gastro – Tjedan trešanja i traje sve do 7.
lipnja.