Konoba Ribica na Kantridi
prava je domaća konoba u kojoj uživaju pravi istinski gurmani, zaljubljenici u
domaće okuse hrane.
U njihovoj ponudi
možete pronaći domaće tjestenine, domaći kruh sa sjemenkama, ponuda pod pekom
poput hobotnice, jadranske lignje, teletine i janjetine i uvijek svježe ribe.
Tri glavna menija koja
daju ovoj konobi jedan drugačiji štih su hladno predjelo bakalar bjanko, domaći
i slani inćuni i marinirani inćuni te salata od mrkača.
Zatim toplo predjelo domaći
ravioli punjeni sa skutom i mladim špinatom u umaku od kozica.
Za glavno jelo preporučaju pohane srdelice na mousseu od
domaćeg špinata sa svježom skutom uz prilog krumpir.
Sva jela u konobi
Ribica poslužuju se bez vrhnja te se teži potpuno domaćim namirnicama i načinu
pripreme.
Prepoznali su to i
brojni gosti koji se uvijek iznova vraćaju.
Konoba je idealna za
marende i organizaciju raznih domjenaka i proslava bilo u unutarnjem dijelu ili
na terasi, jer prema ugodnom ambijentu prave primorske konobe i ukusnoj i
domaćoj hrani nitko ne ostaje ravnodušan.
Konoba Ribica
Pulska 30
051 631 365
Fotografije: LaVie
photo studio
Autor: Extravagant