Rijeka je već dobro
poznata po bogatoj i kvalitetnoj gastro ponudi. Vrhunska hrana, nešto je što
naš grad čini još posebnijim i ugodnijim za svakodnevna dnevna i večernja
druženja. Vrlo je teško odabrati
najbolji restoran i pritom biti objektivan, jer budimo iskreni osim ukusne
hrane, ugodan ambijent i pristupačno osoblje, također je vrlo važna stavka koja
nas uvijek iznova vraća na „mjesto zločina“.
U potrazi za najboljom
gastro ponudom u gradu, odlučili smo saznati, gdje to naši poznati Riječani i
Riječanke rado provode svoje slobodno vrijeme. Ovaj tjedan ugostili
smo Nikolinu Tomljanović i kroz ugodan razgovor, otkrili njezino omiljeno
gastro mjesto u Rijeci.
Vrlo jednostavna i
simpatična Nikolina svoje slobodno vrijeme rado provodi sa svojim suprugom u
Braceri ili Conca d`oru.
Obožava pršut Bresaola,
zato je njezin izbor istoimena pizza, koju vrhunski pripremaju u Braceri.
Prilikom posjeta
restoranu Conca d`oro oduševila se njihovom ponudom, a njezin izbor su pečene
kozice sa skutom i pesta od rajčice.
Inače, Conca d`oro je
dobro poznat po svojoj vrhunskoj mediteranskoj kuhinji i prekrasnom ambijentu,
savršeno mjesto za sva vaša druženja.
Mala tajna koju dijeli
samo sa suprugom (naravno, da smo i to otkrili) je čokoladna torta bez brašna,
kojoj se uvijek iznova vraća u omiljeni joj Conca d`oro.
Fotografije: LaVie photo studio
Autor: Extravagant