Uz brojne drage goste, prijatelje i poslovne partnere, restoran Jist proslavio je svoj drugi rođendan. Jist je i ovom prilikom pripremio odličnu zabavu i, naravno, vrhunska jela.
Jist je najpoznatiji po vrhunskim, domaćim mesnim specijalitetima i njihovi vjerni gosti to dobro znaju – a u znaku mesnih delicija bila je, očekivano, i rođendanska proslava. Steak i tartar ovdje su dva najčešće naručivana jela, otkrio nam je glavni kuhar Nikola Halilović.
Iako postoji tek dvije godine, Jist se ponosi svojom kvalitetom pa s ponosom nosi i oznaku kvalitete Kvarner Food.
“Jist je prvenstveno poseban po tome što je to Croatian fine dining. Koristimo samo domaće hrvatske proizvode i hrvatska vina od naših dobavljača. Trudili smo se stvoriti rustikalan, topao ugođaj kako bi se svatko ovdje osjećao kao kod kuće”, rekla nam je PR managerica Ines Vrkić.
Najljepšim željama Jistovih vjernih gostiju pridružuje se i Extravagant!
Autor: Extravagant
Foto: Jist