U našoj rubrici Extravagant Chef nastavljamo s gostovanjima nekih od najboljih chefova na ovim prostorima. Sljedećih tjedana zvijezda DanKuchen kuhinje tako će biti Časlav Matijević. Zadovoljstvo zbog gostovanja je, doznajemo, obostrano.
“Čast mi je što mogu biti dijelom Extravagantove kuhinje. Kako živim u Kastvu, u primorskom podneblju, za Extravagantove sam gledatelje osmislio morski meni s kvalitetnim kvarnerskim namirnicama koje su nam svima na dohvat ruke. Volim u kuhinji koristiti ono što imamo oko nas, a mislim da smo zaista privilegirani što živimo uz more pa na raspolaganju imamo delicije koje su zaista dar prirode. Domaće, hranjivo, zdravo, puno proteina i minerala, a opet ne previše komplicirano”, najavio je svoje recepte naš poznati kuhar.
Kuha se i ovoga puta u DanKuchen kuhinji uz kvalitetne Pik i Tonka proizvode, a Časlav nam je obećao i dovoljno uputa i smjernica kako bi i našim gledateljima njegovi recepti ispali baš kako treba – besprijekorno.
Autor: Extravagant