Život se polako vaća u normalu. Vidi se to po sve punijim terasama kafića, a i restorani su otvorili svoja vrata. U Konobi Tarsa već su pripremili neka iznenađenja za svoje goste, pa je tako u petak, 5. lipnja, na rasporedu prvi After job lunch&party, i to uz – tamburaše.
Na raspolaganju će biti četiri menija u četiri slijeda, uz čašu Laguna vina, dok će se kao aperitiv služiti Pomme Roner i Bottega Prosecco.
Menu #1
Salata na mornarski
Riblja juha
File brancina – kuhani krumpir s mediteranskim travama
Krostata od limuna
Menu #2
Bakalar na bijelo, slani inćuni
Riblja juha
Fritto misto (lignje, sitna plava riba, dagnje)
Prženi krompirići
Panna cotta
Menu #3
Pršut, sir
Krem juha od gljiva
Punjena puretina u umaku od gorgonzole s njokima
Tiramisu
Menu #4
Tatarski biftek, grobnički sir
Goveđa juha
Svinjska rebarca s pekarskim krumpirom
Sladoled od pistacia
Piće
Čaša vina malvazija Laguna ili cabernet sauvignon Laguna
Aperitiv Pomme Roner ili Bottega prosecco
Cijena menija je 130 kuna po osobi, a početak je u 16 sati.
Rezrvirajte svoje mjesto na broj telefona 051 452 089.
Svakome treba malo odmora i relaksacije nakon radnog tjedna, a ovaj After job lunch&party uz tamburaše pruža upravo to. Kada se svemu doda činjenica da smo proveli toliko vremena u izolaciji, možemo samo reći – jedva čekamo petak u Konobi Tarsa!