U rubrici “Extravagant chef” pečemo nešto slatko. Ovoga puta nam je slastičar Tomaš Maglica u Dankuchen studiju na Škurinjama pripremio Brownies uz pomoć Bakin’Mix proizvoda “Brownies”.
Zanimljivo je porijeklo ovog finog kolača, koje seže u daleku 1892. godinu. Povodom 400. obljetnice od otkrića Amerike, u Chicagu je jedna gospođa ispekla za banket jednu ukusnu čokoladnu pitu, danas poznatu kao “Brownie”.
Priprema ovog bezglutenskog deserta je brza i jednostavna, čiji postupak možete pročitati na poleđini pakiranja Bakin’Mix “Brownies”.
Što smo mi odlučili na kraju dodati, pogledajte u videu:
Podsjetimo da Bakin’Mix proizvode možete pronaći osim na All natural webshopu i u najvećim prodavaonicama Konzuma, Plodina, u Veronika delikatesama te u Brodokomerc trgovinama. Prodajna mreža se svakim danom se sve više povećava, stoga je najbolje pratiti Bakin’Mix na društvenim mrežama i biti informiran o svim novostima: https://www.facebook.com/BakinMix .
Autor: Extravagant
Foto: Extravagant