Volimo kulinarsku jesen, prepunu plodova od kojih nastaju najukusniji gastro specijaliteti, poput onih u konobi Galija u Krku.
Njihov jesenski meni obiluje izvrsnim jelima, a naglasak je na vrganjima koji će u raznim varijantama oduševiti svačije nepce!
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
Tomislav Žužić, konoba Galija: “Ove jeseni nudimo rižoto od vrganja, naše domaće šurlice s vrganjima i kvarnerskim škampima i tagliatu s umakom od vrganja.”
I sladokusci će uživati u Galiji ove jeseni gdje su pripremili crispy Ferrero tortu, s tamnom i svijetlom čokoladom, za sve ukuse.
Konoba Galija mnogima je jedna od omiljenih gastro stanica na otoku Krku, a ovo je samo mali dio njihove bogate ponude izvrsnih jela baziranih na lokalnim proizvodima.
Uživajte u svom odabiru!
Autor: Tamara Štiglić Vodopić
Foto: Extravagant