Nakon natjecanja u raznim kulinarskim emisijama, Zadranka Iris Kopsa prije nekoliko godina odlučila se okušati u pjevačkim vodama. Nakon nekoliko uspješnih singlova, nedavno se vratila ne scenu spotom za pjesmu Nikad više.
Koji su joj planovi za budućnost te kako je tekla njena priča od kuhanja do glazbe, otkrila nam je u kratkom razgovoru.
Publici ste poznati iz natjecanja u televizijskim kulinarskim emisijama, ali prije nekoliko godina odlučili ste se okušati u glazbenim vodama te ste izdali nekoliko singlova. Kako to da ste se ipak odlučili za pjevanje i glazbu?
Od samih početaka bila je to glazba, a u kulinarskim sam natjecanjima sudjelovala jer je kuhanje moja druga ljubav. Obožavam kulinarstvo!
Surađivali ste s našim poznatim glazbenim i produkcijskim imenima. Kako izgleda proces stvaranja glazbe i plasiranja pjesme na tržište kod Vas?
Da, surađivala sam s Borisom Đurđevićem i Farukom Buljubašićem (Fayo). Uskoro izdajem pjesmu “Lom subotom” i mislim da će biti prava poslastica za sve, zbog njenog zaraznog i brzog ritma. Obožavam studio i proces stvaranja glazbe.
Majka ste šestero djece. Kako uspjevate uskladiti svoj poslovni i privatni život?
S obzirom na djecu, najbitnija je organizacija. Ako je ona dobra, sve se može.
Kakva su Vaša iskustva iz poznatih kulinarskih emisija Masterchef i Večera za 5 na selu? Jeste li oduvijek bili zainteresirani za kuhanje?
Imam zadovoljavajuće iskustvo s kulinarskim emisijama s obzirom na to da jako volim kulinarstvo.
Neko ste se vrijeme bavili i modelingom. Što Vam je draže – moda, kuhanje ili glazba?
Mislim da moda, glazba i gluma idu zajedno zbog video spotova, ali moja je najveća ljubav, naravno, glazba.
Koji su Vaši glazbeni planovi za budućnost, pripremate li neki novi singl i hoćemo li Vas možda vidjeti u još nekom kulinarskom showu?
Uskoro će me gledatelji možda imati priliku gledati u jednom kulinarskom showu, a izašla je moja najnovija pop balada “Nikad više” koja je po mom mišljenju, nešto potpuno drugačije i jedva čekam reakcije publike.
Spot za pjesmu Nikad više pogledajte ovdje.
Autor: Tamara Štiglić Vodopić
Foto: privatni arhiv