U vrijeme Međunarodnog tjedna djeteta, CineStar i ove godine u svojim kinima diljem Hrvatske organizira Dječji festival. Od 10. do 13. listopada, u periodu od 11 do 17 sati, sve najmlađe posjetitelje i njihove roditelje očekuju povoljnije cijene ulaznica od samo 15kn, ali i razni drugi sadržaji te pokloni partnera.

undefined

Iz CineStara poručuju da su četvrtak i petak namijenili školama i vrtićima, a u subotu i nedjelju očekuju obitelji s djecom. Posebno su pripremili evente u Zagrebu i Splitu pa će 12. i 13. 10. u CineStaru u Avenue Mallu te u CineStar 4DX Mall od Splitu, u periodu od 11 do 17 sati, biti jako puno dječjih atrakcija, koje uključuju face painting za djecu, kreativno-likovne radionice, LEGO radionice, modeliranje kinetičkim pijeskom, druženje s maskotama i još pregršt toga. 

undefined

U sklopu festivala, u subotu 12.10. u CineStaru Novi Zagreb Avenue Mall, bit će i promocija prvog dječjeg albuma Maje Šuput s početkom u 11:00 sati, a isti dan u 14 sati ponovno će, kao i prošle godine, nastup održati jedan od najpoznatijih YouTubera  iz regije – DexRock. U nedjelju, 13. listopada, DexRock će svoj show održati i u CineStar 4DX Mall of Split.

Pjevačica Maja Šuput napravila je svoj prvi dječji album pod nazivom „Što je to ljubav’’, koji neće biti pohranjen na klasičnom CD-u, nego na USB sticku u obliku zvjezdice, što je savršena poveznica između kina s pet zvjezdica, Dječjeg festivala i Maje Šuput, koja svaki put iznenadi s nekim novim projektom. Na dječjem albumu će biti 8 pjesama i 5 dueta s vrlo talentiranim djevojčicama koje skupa s Majom izvode pjesme pod nazivom „Sedam dana u tjednu“, „Četiri godišnja doba“, Što životinje jedu“ i dr. Mala i velika publika će pjesme moći po prvi puta uživo doživjeti na promociji albuma na ovogodišnjem Dječjem festivalu. Maja s nestrpljenjem čeka subotu, 12. listopada, da se druži sa svojom najmlađom publikom. Svi ste pozvani!

undefined

Osim mnoštva popratnih aktivnosti i atrakcija, najmlađi će moći uživati u projekcijama odličnih kino hitova kao što su „Veliko putovanje“, „Janko Strižić film: Farmagedon“, „Lego Film 2“, „Korgi: Kraljevski pas velikog srca“, „Čudesni park“, „Gospodin Link: U potrazi za skrivenim gradom“ i „Uglydolls“ te „Pokemon detektiv Pikachu“, uz igrane uspješnice koje su nedavno završile sa kino prikazivanjem poput „Dora istražuje izgubljeni grad“, „Putovanje jednog psa“ i mnoge druge, a sve za cijenu od 15 kn, na koju se dodatak plaća samo za 4DX projekcije, a najmlađe će dodatno obradovati i partneri Dječjeg festivala Jana, Chupa Chups, PEZ i Margo. Crtići, heroji, glazba i dobra atmosfera – pred nama je uistinu najzabavniji obiteljski tjedan u godini, s mnoštvom smijeha i mirisom kokica! 

Jeste li spremni­­­­­?  Više informacija potražite na: https://www.blitz-cinestar.hr/6-djecji-festival

Foto: Srećko Rundić