Halloween sa poznatim Hrvaticama

Halloween sa poznatim Hrvaticama

 

Što je zajedničko Eciji Ojdanić, Ani Begic, Barbari Noli i Ani Vilenici? Ako ste mislili da ih povezuje samo glumački poziv bili ste djelomično u pravu! Naime, sve one složile su se u jednom; Halloween nije bio toliko popularan kad su one bile djevojčice!


img_8159.jpg

img_8165.jpg

1-1446193973.jpg


Na prigodnom Halloween partyju by Studio Marcela poznate su glumice uz pjevačice Alku Vuicu, i Lidiju Bačić te nekadašnje misice Ivanu Delač Đolo, Antoniju Gogić, Ivanu Ergic, Ninu Slamić Gudeljević , Ivanu Mišuru i Nikolinu Miletić, prepričavale dogodovštine iz školskih dana kada su se pripremale za "najstrašniju" noć u godini rezbareći bundeve i birajući mračne kostime.


img_8141.jpg

img_8203.jpg

img_8131.jpg

img_8139.jpg


Evo što su prepričale:

Ana Begić kaže da Noć vještica uopće nije bila popularna dok je ona odrastala:


img_8107.jpg

img_8109.jpg


``Kasnije sam Halloween s frendicama provodila u klubovima, naravno kostimirana. Moja kćerkica Lana je prošle godine bila jako uzbuđena oko bundeva jer je bila pozvana na party tako da ćemo to svakako ove godine ponoviti``, ističe glumica. Barbara Nola kao djevojčica nije niti znala što je to. ``Mislila sam da su to neke američke maškare na kojima svi žele biti čudovišta. Tek prije desetak godina me moja kći natjerala da rezbarim bundeve i to nije ispalo baš kao na filmu, ali nama su bile posebne. S njom sam osmišljavala i razne mumije, vještice i zombije u koje se ona maskirala.``


img_8216.jpg


U djetinjstvu Ecije Ojdanić također Halloween nije bio popularan ali zato sad s djecom redovno kupuje bundeve: `` Izrađujemo ih i radimo čudovišta, maskiramo se u razna opaka stvorenja``, kaže poznata glumica. Ivana Delač Đolo sa sinom rado ukrašava bundeve , a jednu mu je odmah danas i ponijela kući.


img_8346.jpg


Lidiji Bačić danas kao odrasloj osobi taj dan ne predstavlja ništa. ``Isti je kao i svaki drugi. Samo kršćanski blagdani za mene predstavljaju značajnu vrijednost. Ali kad sam bila djevojčica, bilo je posve drugačije, obavezno je bilo maskiranje taj dan i igra sa ostalom djecom``, prepričava atraktivna pjevačica.


img_8124.jpg


``Kad sam bila dijete Halloween se nije slavio. Mi u Rijeci smo maškaranje povezivali s vremenom poklada kada bi se oblačili u vještice i između ostalog bi išli od stana do stana što se radi i danas. Neke prve asocijacije na Noć vještica su svakako horori i razlog za izlazak, ali to shvaćam kao još jedan razlog za smijeh i zabavu`` , kaže lijepa glumica Ana Vilenica.

Poznate gošće zabavile su se ukrašavanjem prigodnih bundeva uz šampanjac i slastice od kestena!