Fall into Fashion Workshop

Fall into Fashion Workshop

 


Poreč će i ove godine, četvrtu godinu zaredom, od 01.-04.svibnja biti modno središte te će okupiti velik broj pojedinaca – fotografa, modela, dizajnera, frizera i vizažista, koji će imati priliku usavršiti svoje vještine, ali i prisustvovati brojnim predavanjima i radionicama u sklopu projekta Fall Into Fashion.

Događanje pod pokroviteljstvom Turističke zajednice Grada Poreča, budi velik interes široke javnosti jer inovativan i kreativan projekt za vrijeme trajanja porečke ulice pretvara u predivne modne kulise, a modna avantura dobar je poligon za usvajanje znanja koje će zasigurno biti važan korak na putu prema uspjehu brojnih talentiranih pojedinaca koji nam se pridruže.

Na četverodnevnoj radionici saznat će se noviteti u kreativnom make-upu, frizurama, a strane i domaće modne dizajnerske snage pokazat će svoje najnovije kolekcije. Fotografi, manekenke i manekeni dobit će priliku na licu mjesta čuti i poslušati savjete iskusnijih kolega kako se ispravno i pravilno držati ispred i iza fotografa za vrijeme photosessiona,  ali i na koji način koračati modnom pistom kroz  praktično iskustvo modne revije koja će biti održana u sklopu projekta.


1488961_665917563451809_2042098187_n.jpg


Organizirat će se i niz stručnih predavanja u prostorima Porečkog bisera, hotela Palazzo a kroz pripreme i savjete fotografi i modeli će naučiti svoje prve osnove. Fotografiranja će se održavati na atraktivnim zatvorenim i otvorenim lokacijama grada Poreča u klasičnoj mladenačkoj odjeći, večernjim haljinama, kupaćim kostimima i donjem rublju.

Porečki fashion workshop nudi odličnu mogućnost mladim dizajnerima odjeće i nakita, studentima tekstilno-tehnološkog fakulteta, vizažistima i frizerima pokazati široj javnosti svoje kolekcije kao i prikupiti profesionalne fotografije svojih kreacija za promotivne svrhe, izradu web stranice ili web shopa.


1909304_670271336349765_688743650_o.jpg

              

Brojni polaznici prošlogodišnjih radionica izgradili su uspješne karijere u modnim vodama, a ne kriju da im je značajno pomogla i Fall Into Fashion radionica jer su osim znanja ponijeli i dobra poznanstva koja su im kasnije olakšala proboj u modni svijet.

Zauzmite svoje mjesto u Fall Into Fashion IV i izgradite svoj profesionalni portofolio radeći s našim modnim fotografima, praćeni profesionalnim make up-om, modnim frizurama i dizajnerskom odjećom! Sve detalje možete saznati na službenoj stranici Facebooka. 
Autor: Extravagant