Marla i Marie Masle

Marla i Marie Masle

 

Nakon godinu dana uspješne suradnje mlade slovenske latino glazbenice Marie Masle i hrvatskog modnog brenda Marla kojemu je Maria Masle zaštitno lice, održan je i drugi PhotoSession te snimljen novi editorijal u kojemu je poznata latino diva Maria Masle ponovno predstavila novu kolekciju i accessoire iz najnovije Marla kolekcije odjeće i modnih dodataka.

Ovog proljeća i ljeta kolekciju čine bijele romantične haljine s dodacima čipke i naborima. Izazovni cut out  modeli te raskošne večernje haljine i kombinezoni s tisućama ručno našivenih stakalaca, perlica i pailetten. Posebna pažnja poklonjena je  unikatnom handmade nakitu Marla koji dolazi u jakim bojama za koji je dizajnerica  inspiraciju pronašla upravo u vrućim, atraktivnim latino ritmovima. PhotoSession za novu kolekciju održan je u predivnom ambijentu obnovljene Žitne kuće (palača Josipa Šporera) u Karlovcu.Make up i frizuru potpisuje make up artistica iz Rijeke, Iva Berišić, a fotografije službeni  fotograf poznati modni fotograf  Ratko Grgurić.

Maria Masle trenutno je jedina  izvođačica koja pjeva ‘vruće’ latino ritmove na španjolskom jeziku. Od 2009. godine u društvu profesionalnih glazbenika nastupa najviše ljetim terasama ekskluzivnih hotela, te velikim dvoranama. Uskoro izlazi i  njezin debitantski album za koji je nedavno snimila i spot naziva “Samo gledaj” (“Solo sufre”),  u izdanju Aquarius Records-a i u kojemu nosi dvije haljine iz najnovije Marla kolekcije te prigodni accessoire istog imena.
Autor: press