...`I Djeci s ljubavlju`

...`I Djeci s ljubavlju`

 

Udruga «…I DJECI S LJUBAVLJU»humanitarna je udruga, osnovana 2008. s ciljem pomoći, nabavke i kupnje  opreme, te dugoročnog unaprijeđenja skrbi za  djecu s poteškoćama u razvoju . Članica je interesne grupe građana za podršku osoba s invaliditetom projekta "Rijeka -Zdravi grad"od 2012.  

                                                        

Ove godine 7.po redu  akcija  udruge je usmjerena za opremu  logopedskog kabineta

Dječjeg vrtića»Rijeka» u podcentru predškolskog odgoja Krnjevo u Rijeci  kojeg pohađa 60-ero djece,a svake godine  se broj djece povećava.

 

 Akcija se tradicionalno pokreće svake godine izdanjem humanitarnog kalendara , a ove godine su sudjelovali mali volonteri polaznici glazbene osnovne i srednje škole «Mirković» i djeca predškolskog glazbenog vrtića Girotondo» iz Voloskog, odjeveni u modnim kreacijama riječkog dizajnera Juraja Zigmana.


udruga.jpgAkcija se nastavlja te vas pozivaju u subotu 15. prosinca 2012. u VBZ knjižaru FILLODRAMATICA Korzo 28, Rijeka u 11 sati gdje će se održati u sklopu 7. po redu humanitarne akcije pričenje PRVE BOŽIĆNE BAJKE koju će čitati promotorica udruge Diana Rosandić, a gosti su "PRINCEZA I JEŽ" koji su pripremili druženje s najmlađima. 

                                                  

U akciju za kupnju stučnih knjiga i slikovnica za Dječji vrtić se uključila i VBZ knjižara u kojoj se tijekom prosinca mogu kupiti dječje i stručne knjige prema popisu namijenjene odjelu predškolskog odgoja podcentra "Krnjevo" s popustom od 10-30% i HUMANITARNI KALENDAR po cijeni od 50.00 kn.     


nn-1355519627.jpg

Autor: Extravagant