Pilates sprave

Pilates sprave

Krenuli smo! Prvi dan nove sezone, iako s obzirom na ljetnu Akciju, neki od nas imaju osjećaj da prošla nije niti završila!

Mnogo puta sam do sada već pisala o genijalnom Josephu Pilatesu i njegovoj metodi treninga koja je pokorila svijet. Moja fascinacija metodom ne prestaje ni dalje, i vjerojatno nikada niti neće s obzirom na njezinu dubinu i mogućnost prakticiranja od skupina različitih ciljeva i potreba.

undefined

Samu metodu Joseph Pilates osmislio je na početku prošlog stoljeća i od tada neke su se stvari promijenile. Promijenio se tempo života, navike i potrebe ljudi, otkrivena su neka nova saznanja o ljudskom tijelu koja su u ono doba bila nemoguća za spoznati. Sve to, mogli bi reći, je unaprijedilo Pilates metodu, ipak zadržavajući njezinu jezgru i osnovne principe koje je postavio Joseph.

Pilates metoda podrazumijeva vježbe na prostirci i vježbe na spravama posebno osmišljenim od samog tvorca. Jedno ne isključuje drugo i bilo bi ih savršeno kombinirati.

undefined

Zbog uspješne Ljetne Akcije i interesa za vježbanjem na Pilates spravama, u novoj sezoni uvodimo i nove termine samo za vježbanje na njima. Treninzi će se održavati u trajanju od 45 minuta i bit će moguće vježbati individualno ili u paru.

 

Sve informacije o spravama možete naći na našoj web stranici, a informacije o terminima na naš službeni broj mobitela.

 

Sportski pozdrav od vaše trenerice Jenny!

 

Više o našim programima na www.energyfit.hr

 

Jennifer Glumac dipl.oec.

STOTT PILATES ®licencirani pilates instruktor

Total Barre™ licencirani instruktor

Predavač na Fitnes učilištu, smjer Pilates

Koordinator za Fitnes učilište u Rijeci

 

 

Za pitanja i savjete o vježbanju i kako postići željenu formu i određeni cilj, možete se javiti na e-mail jennifer.energy@gmail.com

 

Ili u inbox naše FB stranice

https://www.facebook.com/energy.fit.5?fref=ts