Četiri adrese i jedna vjenčana priča

Četiri adrese i jedna vjenčana priča

Svi mi znamo da je za najvažniji dan u životu potrebno nekoliko faktora kako bi zasjale najljepše na svijetu. Samo onda kada smo same sebi lijepe tada zračimo tako da zaustavljamo dah mnogih. Na dan vjenčanja želimo da se to dogodi NJEMU. 
undefined

Prva naša adresa bila je SALON VJENČANICA BIBA u Rijeci. Naše prekrasne modele u ulozi budućih mladenki EMU GRAČAN i ANU LEŠIĆ obukli smo u dvije uske haljine koje najljepše ističu njihovu vitku liniju. Od velikih princeza haljina do vintage haljina, vjenčanice su odraz mladenkine osobnosti, ukusa, snova i želja. Svaka djevojka oduvijek mašta o svojoj savršenoj haljini ali u moru divnih haljina tesko je izabrati onu naj... E to u BIBI nije teško jer se za to pobrinu ljubazne prodavačice.

undefined

Iza odabira haljine naša drugu adresa bio je FRIZERSKI SALON DOMINO koji je Emi i Ani ispunio sve želje a pritom uzeo u obzir model haljine po kojoj se obično i usklađuje frizura.

undefined

Nakon frizure IBEAUTY STUDIO BY IVA BERISIC dao je svoj finalni touch na licima mladenki. Vjenčana šminka pored frizure najvažniji je faktor svakog vjenčanja. Mora biti postojana, nenapadna i totalno prilagođena karakteru mladenke. Jedino tako će se ona osjećati božanstveno na najvažniji dan.

undefined

Na četvrtu adresu odlazimo prekrasne,sretne i zadovoljne a ta adresa jamči nam da ćemo se i nakon duuugo godina prisjetiti našeg najvažnijeg dana. CREATIV PHOTOGRAPHY STUDIO iza kojeg stoji mlada i talentirana MAJA STEVANOVIĆ pobrinuo se da sve bude jedno veliko WOOOOW!!!

undefined

Zahvaljujemo HOTEL & RESTAURANT BARu BEVANDI na divnom ambijentu.

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
Lokacija: Hotel Bevanda
Modeli: Ema Gračan  i Ana Lešić 
Kosa: Frizerski salon Domino Rijeka
Mua: Iva Berisic za IBeauty Studio 
Foto: Maja Stevanović 
Vjenčanice : Biba 
Autor: Promo