Yves Saint Laurent dominira svijetom naočala

Yves Saint Laurent dominira svijetom naočala

Yves Saint Laurent već odavno stoji uz bok najjačim modnim brandovima svijeta, kao što su Gucci, Chanel, Alexander McQueen i slični. Poznati francuski brand koji je u vlasništvu najjače modne grupacije, Kering, nastavlja rasti i iznenađivati modni svijet, a njihova svevremenska elegancija i ove je sezone apsolutni must have.

undefined

Kolika je njihova važnost u svijetu mode svjedoči i modna kampanja kojom dominiraju zvijezde i svijeta mode, ali i poznate hollywoodske face, a prepoznatljiv stil kojim je YSL osvojio svijet ogleda se i u najnovijoj kolekciji njihovih naočala.

undefined

Elegantni i diskretni modeli koji prate i nameću trendove njihov su zaštitni znak, a kao i u svim drugim segmentima branda, i u naočalama je jasno prepoznatljiva beskompromisna kvaliteta, pa tako u YSL-u možete pronaći naočale visokokvalitetne izrade uz najkvalitetnije Carl Zeiss leće.

undefined

Uz široki asortiman, YSL naočale nude i raznoliku ponudu okvira, kao i primjeraka koji zahtjevaju puno ručnog rada i koji su izrađeni od plemenitih metala.

undefined

Ako ste osoba koja voli pratiti trandove, ali ne odustaje od svevremenske elegnacije i jednostavnosti, Yves Saint Laurent je pravi izbor za vas!

undefined
undefined

Autor: Extravagant
Foto: Promo