Upoznajte Cleo, dizajnersko čudo iz Louvreusea koje ćete odmah poželjeti

Upoznajte Cleo, dizajnersko čudo iz Louvreusea koje ćete odmah poželjeti

Louvreuse ove sezone nudi vrhunsku piramidalnu torbu Cleo. Sa svojim zadivljujućim dizajnom i pozlaćenim lancem, Cleo je idealan modni dodatak, poput nakita. U potpunosti ručno izrađena u Francuskoj, napravljena od 100% vrhunske kože i zatvara se magnetskim zaslonom. U jednoj ili dvije boje, ova torba podiže svaki look. Cleo torba je osmišljena za moderne, urbane žene koje se ne boje pokazati svoju posebnost.

undefined

Louvreuse (Luvruz) je francuski kožni brend koja je pokrenula 2016. francuska stilistica Victoire de Villiersa. Louvreuse brend inspiriran je paletom slikara poput Orange Delaunay, Klein Blue, Klimt Gold, Camel Dali, te donosi šarenu i grafičku pristranost minimalističkom stilu. Vrhunske kožne torbe,  zamišljene su i dizajnirane u Parizu, izrađeni 100% u Francuskoj, od najbolje talijanske kože, rukama vrhunskih proizvođači iz pokrajine Choletais, stručnjaka za kožni rad već desetljećima za najveće francuske luksuzne kuće. Louvreuse marka se zalaže za odgovorniji i održiviji luksuz.

undefined

Linija kože linije Louvreuse je plod strasti Victoire de Villiers prema modi i umjetnosti. Diplomirala je na ESSEC-u, Ecole du Louvreu i IFM-u u menadžmentu i umjetnosti, s Louvreuseom je ujedinila svoje znanje francuskog kožnog sektora.

undefined

Moderne i bezvremenske, elegantne i praktične, torbe Louvreuse dizajnirane su da vas prate dugo, svakodnevno ili navečer. U Francuskoj se prodaju na četrnaest prodajnih mjesta, a od sada i u Hrvatskoj, na www.ulala.hr adresi. 

undefined

Ulala nudi najfiniju, unikatnu, ručnu izradu, najskuplje materijale i savršenu uslugu (besplatna dostava za RH unutar 48h, povrat novca u slučaju povrata proizvoda, mogućnost zamjene, PDV uključen u cijene i non stop podrška kupcu).  Otkrijte istinski i pristupačan luksuz na www.ulala.hr.