Ulala - internetski dom nepogrešivog francuskog stila

Ulala - internetski dom nepogrešivog francuskog stila

Francuska elegancija, suptilna senzualnost, autentični proizvodi za originalne urbane žene, pristupačan luksuz, visokokvalitetni proizvodi, ručni rad - sve to i još mnogo više jest Ulala, internetska trgovina visokokvalitetntih proizvoda za žene.  

Riječ je o web shopu koji okuplja vrhunske modne brendove kao što su Jamin Puech, Louvreuse, Do Paris, Juch shoes, Gufo design, a uskoro i La Seine et moi, Anaki Paris, Cha • Val Milan te ultrapularni francuski brend Les petites Paris.

undefined

Svaki od njih priča svoju priču, a osobito se među njima ističe Jamin Puech, jedan od svjetski renomiranih dizajnera koji su prije svog brenda stvarali za Chanel, Balmaina i Chloé, a koji danas proizvodi jako ograničen broj torbi. Svaka od njih izrađena je ručno, stoga je poput unikata i umjetničkog djela. Jamin Puech dizajneri putuju po svijetu da nađu naoriginalnije materijale za svoje torbe. 

undefined

Louvreuse radi visokokvalitetne kožne torbe najoriginalnijih oblika poput trokutastih i okruglih. Louvreuse je uvijek jedan korak ispred, te svojim oblicima i bojama najavljuje ovosenzonske trendove. 

undefined

Za žene koje vole originalnost tu je trokutasta Cleo torbica u dvije boje, a za klasične tipove nježna Eugene poudre.

undefined

Juch tenisice kombiniraju različite kožne materijale da bi stvorili laganu tenisicu koja je otporna na sve vremenske prilike, istovremeno i vrućinu svojom prozračnošću i vlagu svojom otpornošću. 

undefined

Do Paris luksuzni kupaći kostimi naglašavaju senzualnost te istovremeno grafičkim i jasnim rezovima osobnost svake žene. Usklađuju nesvakidašnje boje i biraju najbolje materijale koji osiguravaju stabilnost boja i formi.

undefined

GUFO design stvara sunčane naočale od drva bambusa obloženog smolom što ih čini istovremeno ultralaganima i otpornima štiteći ih od trenja i vode. Ističu se osim neobičnih materijala i neobičnim oblicima i bojama te kožnim detaljima.

undefined

La seine et moi je francuski brend koji nudi najkvalitetnije umjetno krzno na europskom tržištu koje je napravljeno 100% od prirodnih materijala.

Cha • Val Milan nudi 100% svilene marame i parea čiji dizajn ih pretvara u umjetničko djelo.

ANAKI Paris stvara kožne, otkačene i moderne sandale za originalnu urbanu ženu i djevojku. 

Kompletnu ponudu Ulala web shopa provjerite na www.ulala.hr.

undefined

Na ulala.hr možete platiti pouzećem, karticama (Visa, Mastercard, Laestro i AmericanExpress), te virmanom. Dostava je besplatna, te PDV uključen u navedene cijene. Moguće je zamjeniti kupljeni proizvod za neki drugi unutar ponude. 

Za moderne žene koje vole ekstravangantnu modu visoke francuske kvalitete, Ulala je idealno mjesto kupovine.