Rock glamur iz Massa

Rock glamur iz Massa

Modna scena u znaku je masivnih motorističkih gležnjača, koje su potpuna kombinacija divljeg rocka i elegantnog glamura. Zimske čizme i gležnjače ove sezone koketiraju s detaljima karakterističnima za Divlji zapad i »bikersku« kulturu. Na njima je dozvoljeno sve – i kopče i remenje, vezice i blještavi elementi.


undefined

undefined


Niske gležnjače tik iznad gležnja, jednako su popularne baš kao i vječna klasika – »chelsea« gležnjače s prepoznatljivom širokom gumicom. U ormaru ne bi smjele nedostajati ni elegantne gležnjače s debelom petom.


undefined

undefined


U velikom stilu ove sezone vratile su se i gležnjače na vezanje. Uobičajene vojničke gležnjače kakve poznajemo već duže vrijeme, sada su ukrašene novim modnim detaljima: metalnim zakovicama, kopčama s utisnutim uzorcima, prošivima u kontrastnim bojama i satenskim trakicama, a oni najupečatljiviji modeli karakteristični su i po lakiranim materijalima.


undefined

undefined


Ako želiš biti prava modna buntovnica sa stilom potraži više informacija na internet stranici MASS obuće  www.mass-shoes.com  i na Facebook stranici facebook.com/mass.hr.