Robna kuća Ri, 2. kat: Rival i Juvelir

Robna kuća Ri, 2. kat: Rival i Juvelir

Još od sredine sedamdesetih godina prošloga stoljeća jedno je mjesto glavni orjentir i srce centra grada: Robna kuća RI već generacijama je omiljena šoping destinacija u strogom centru Rijeke. Sa više od stotinu poslovnih prostora i preko 12 tisuća posjetitelja dnevno, i u današnje vrijeme uspjela je zadržati topliju atmosferu i neposredan pristup kupcu, a upravo drugi kat RK RI bio nova je Extravagantova shopping meta.

Počevši od jučerašnje emisije, sljedećih ćemo dana predstaviti 15 trgovina smještenih na drugoj etaži RK Ri. Danas smo tako skočili do Rivala i Juvelira, prve dvije trgovine u našem nizu. 

"Vrijeme je blagdana, a bliži se i sezona vjenčanja i maturalnih zabava. Butik Rival specijaliziran je upravo za te prigode", rekla nam je Senka Mitrović iz Rivala. Uz svečane haljine, u ponudi su i kaputi, uz mogućnost šivanja po mjeri i velik izbor boja. Ukratko, sve što možete poželjeti kako bi vaši posebni trenuci zaista zablistali i ostali vam u najljepšem sjećanju.

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

Svaka odjevna kombinacija, a osobito svečane prigode, traže malo sjaja - a sjaja svakako ne nedostaje u srebrnarnici Juvelir, također na drugom katu Robne kuće Ri. 

"Upravo u ovom mjesecu slavimo 25 godina uspješnog rada u našem gradu, a tim povodom imamo akciju od 50% popusta na cjelokupan asortiman. Time se želimo zahvaliti svim našim vjernim kupcima", otkrila nam je Svjetlana Vorkapić iz mnogima omiljene riječke srebrnarne.

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

Već sutra posjetit ćemo još dvije trgovine na drugoj etaži RK Ri, čemu se osobito radujemo - kao što generacije Riječana dobro znaju, ondje je moguće pronaći gotovo sve - od odjeće za sve prigode, preko nakita, naočala i parfema sve do informatičke opreme. Autor i foto: Extravagant