Robna kuća Ri, 2. kat: Ontario i Penelope

Robna kuća Ri, 2. kat: Ontario i Penelope

Naša šetnja drugom etažom Robne kuće Ri odvela nas je dosad u niz trgovina u kojima je moguće pronaći gotovo sve – od odjeće za različite prigode, preko nakita do parfema, a današnja stanica su nam dva butika - Ontario i Penelope.

U butiku Ontario možete potpuno odjenuti mališane do 14 godina starosti. Ovdje možete pronaći trenirke, piđame, kaputiće, tunike,  majice, haljine... Ukratko, sve što vam može zatrebati.

undefined
undefined

"Kupnjom u trgovinama Ontario ne kupujete samo komad odjeće za svoje dijete, nego i kvalitetan komad jedne lijepe obiteljske priče koja je počela 1992. godine i uspješno traje do danas. Naša politika je da proizvod mora biti kvalitetan, atraktivan i financijski pristupačan tako da naši kupci mogu biti zadovoljni", rekla nam je Renata Jelisavac iz Ontarija.

undefined
undefined
undefined

Potpuno drugačiju ponudu pronašli smo u butiku Penelope. Ovdje će na svoje doći odrasle osobe, a posebno one koje traže veće konfekcijske brojeve. Sva je odjeća izrađena od prirodnih materijala te je naglasak na udobnosti. Penelope svojim kupcima nudi veliki izbor odjeće za devne, ali i svečane prigode, kao i bogatu paletu različitog nakita kojim možete upotouniti svaku kombinaciju.

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined

Autor i foto: Extravagant