Robna kuća Ri, 2. kat: Latino i Refan

Robna kuća Ri, 2. kat: Latino i Refan

Kao što to generacije Riječana već dobro znaju, u samom centru Rijeke već desetljećima jedna je adresa koja je sinonim shoppinga, susreta i druženja. Naravno, to je Robna kuća Ri, a na njenoj drugoj etaži gotovo da nema čega nema.

Danas smo posjetili Latino i Refan, dvije trgovine u kojima se možete gotovo u potpunosti "obnoviti" ili pak pronaći savršen božićni poklon za najdraže. 

Iza butika Latino je 20-godišnja tradicija, s dobrim razlogom - bogata ponuda obuhvaća mušku i žensku konfekciju u svim veličinama. Uz odjeću za svakodnevne prigode, tu je i svečani program, a uoči predstojećih blagdana dobro je znati da upravo ovdje možete kupiti i različite prigodne poklone: marame, kravate, leptirmašne ili kožni pojasevi sigurno će biti lijepo iznenađenje pod božićnom jelkom.

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined

Jednako lijepo iznenađenje uvijek su i parfemi i kozmetika, a upravo i jedno i drugo naći ćete u Refanu, također na drugoj etaži RK Ri. Osim velikog izbora parfema po pristupačnim cijenama, Refan nudi i kozmetiku kojoj je teško odoljeti. 

Sapuni, spužvice za tuširanje, soli za kupanje, peelinzi -  sve dolazi u prelijepom pakiranju kojemu je teško odoljeti. Refanovi su proizvodi kao stvoreni za poklon dragoj osobi - pitanje je samo, što odabrati?

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined

Autor i foto: Extravagant