Reserved stigao u Rijeku! Evo tko među prvima nosi ovaj modni brend

Reserved stigao u Rijeku! Evo tko među prvima nosi ovaj modni brend

Prekrasno uređen Reserved otvorio je svoja vrata na četvrtom katu Tower centra i tako započeo novo modno prijateljstvo s brojnim Riječankama koje su ga jedva dočekale.

undefined

Kako i priliči dolasku novog brenda u modni grad poput Rijeke, Reserved je 30.5. bio prava pista za brojne ljubiteljice trendova koje su među prvima željele  isprobati nove šik komade ovog poljskog brenda.

undefined

Kako kombinirati summer look i koje su osnovne karakteristike, ali i poslastice s ovim potpisom, brojnim je šminkericama pokazala stilistica Alma Premerl Zoko. Točku na 'I' total looka stavio je essence koji je bio službeni make up otvorenja, a uz savjete kako odabrati pravi kupaći kostim i modne detalje za plažu u beauty korneru je održano ekskluzivno predstavljanje noviteta na tržištu - Afroditine marmelade  za sunčanje Tropic sa zaštitnim faktorom 10. 

undefined

Koji su IT komadi za dnevno-poslovni ljetni look, a što odjenuti za romantične šetnje gradom? Pred modnom savjetnicom  Almom Premerl Zoko bio je stilistički zadatak - kako četiri modne blogerice ušminakti u Reserved look i pokazati im koji sve krojevi laskaju  figuri.  U Reserved looku - tako su jučer zablistale blogerice Estera Gallo, Karla Jokić, Anamarija Cuculić i Ira Vlahović.  

undefined

undefined

undefined

undefined

undefinedFoto: Nikola Zoko