Ponovno ćemo oduševiti predivnim kreacijama iz butika Cro design studio

Ponovno ćemo oduševiti predivnim kreacijama iz butika Cro design studio

Samo ime butika Cro design studio nam govori da se radi o hrvatskom modnom dizajnu, kojeg čine 15-ak hrvatskih dizajnera. Svaki od njih oduševljava svojim prepoznatljivim stilom, ugodnim i kvalitetnim materijalima te predivnim, razigranim bojama. Za nekog tko želi nešto posebno i drugačije, ovo je savršeno mjesto za njega. 

undefined

Ovaj put Cro design studio predstavlja modni brend Aksent, dizajnerice Ksenije Vrabac. Njezinu kreativnost smo upoznali još dok je radila za njemačku tvrtku Zebra Fashion GmbH, prepoznatljivog brenda "Absolut by Zebra". Nakon 16 godina rada sa njima odlučila se osamostaliti i 2016.godine plasirala svoju prvu, vlastitu kolekciju koja je oduševila većinu ljubitelja mode. 

undefined

Prepoznatljivi su po profinjenim materijalima, najčešće prirodnim i veoma ugodnim. Najviše privlači pažnju njihova igra tkanina te poneki ekstravagantni detalj, koji sve to učini i pomalo avangardnim. Njihovi komadi odjeće osmišljeni su da obuhvate večernji i dnevni look, te ovisno o tome dali volite više elegantno ili sportski, uvijek ćete pronaći nešto za sebe. Najvažnije im je da se žena u tome osjeća opušteno i zadovoljno. 

I mi se slažemo s tim. 

undefined

Za sada toliko, a za pogledati te odlične kreacije navratite u butik Cro design studio.

undefined 

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

Cro design studio
Šime Ljubića 12
Rijeka 51000
Tel: 051324002

Također ih možete pratiti na Instagramu i Facebooku.