Počinje Karla modni

Počinje Karla modni "play off"

Sportski uspjesi vesele pojedince i cijele nacije, baš kao i nove kolekcije obuće i modnih dodataka koje svake sezone dolaze u Karla trgovine iz vodećih svjetskih modnih arena. Uključite se u “Play off” i dođite do pobjede uz modnu strategiju koja neće baš nikoga ostaviti ravnodušnim.

 undefined

Karla, trgovine luksuzne obuće i modnih dodataka, pripremila je modni “Play off” za novu sezonu jesen-zima 2018. Nova kampanja se bavi imaginarnim sportsko-modnim doigravanjem na raznim terenima jer dolazak na sportsko borilište u višoj potpetici više nije nešto neočekivano.

Kako i priliči vremenskim uvjetima, modna se priča odvija na snijegu i ledu, ali i zemlji ili jednostavno u zraku, koristeći sve sportske kodove za postizanje kreativne, modno-stilske, pobjede.


Bez obzira jeste li pobornik sportskih arena ili ne, inspirirajte se trendovima koji vas neće ostaviti ravnodušnima. U fokusu je „athleisure“, modni trend koji svoju inspiraciju vuče upravo iz udobnih, sportskih komada - tenisica stopljenih sa čarapom i elegantnih bijelih čizmica, koje neodoljivo podsjećaju na klizaljke.

GIANCARLO PAOLI

undefined


MARC JACOBS

undefined


FURLA

undefined

FABI

undefined

Bezvremenski životinjski uzorci, a ove sezone u fokusu su reptili, idealni su za zemljane podloge. Tako kroko i zmija dolaze u klasičnom, ali ne i standardnom obliku, obogaćeni vibrantnim tamnim jesenskim bojama.

LORIBLU

undefined

COCCINELE

undefined

TWINSET

undefined


TORY BURCH

undefined


 SARA BURGLAR

undefined


Sportska, ali i stilska pobjeda, optočena je zlatom. Elegantna kombinacija crne i zlatne, zasigurno će biti najaktualnija u svečanim prilikama ili onda, kada jednostavno želite barem malo pozlatiti svoj (sportski) život.

PURA LOPEZ

undefined


SEE BY CHLOE

undefined


COCCINELLE

undefined


UGG

undefined


MARINO ORLANDI

undefined


TWIN SET

undefined


Sve modele iz nove Karla kampanje, kao i nove kolekcije popularnih brendova Marc Jacobs, Tory Burch, See by Chloé, Twinset, Ugg, Coccinelle, Loriblu, Fabi, Furla, Pura Lopez i drugih, potražite na www.karla.hr  

 undefinedKampanju potpisuju:

Fotografija i set dizajn: Mladen Šarić

Stilist: Borut Mihalić

Video: Timy Šarec