Ove jeseni u trendu je minimalistički nakit

Ove jeseni u trendu je minimalistički nakit

Zadarski brand nakita, Amas bijoux nedavno je predstavio novu zimsku kolekciju #amaslove koja donosi brojne novitete, poput personaliziranih komada.  

„Često nas klijenti pitaju da li mogu na naše pločice ugravirati neke svoje citate, imena i sl., stoga smo odučili i uvesti tu mogućnost. Graviranje će postati dostupno kroz nekih mjesec dana“, kazala je vlasnica branda Petra Mičić Garibović.


undefined


Osim personaliziranog pristupa, Amas je predstavio novu kampanju pod imenom “Amas - love ” sa standardnim minimalističkim nakitom, krugovi su i dalje zaštitni znak Amas nakita, kao i narukvice na konopcu. Ovogodišnji “musthave” je jednostavna narukvica sa malenim srcem koji je simbol Amas nakita kao i velike naušnice koje su opet u trendu.

Prema uzoru na rozetu na crkvi Sv. Stošije u Zadru izrađene su narukvice, ogrlice i naušnice.


undefined undefined


„Htjeli smo se na neki način odužiti gradu Zadru, te ukazati na sve ljepote koje ima ovaj grad, a tako smo i “posudili“ motiv sa Sv. Stošije. Nakit je napravljen od kvalitetnog 925 srebra s pozlatom od bijelog rodija ili osamnaest karatnog zlata, a motiv je stavljen i na već poznate narukvice na konopcu. Nekoliko komada zadarskog nakita smo već poslali i izvan Hrvatske, a stranci ih kupuju kao i originalni zadarski suvenir“, otkrila je vlasnica branda.

undefined


Novu kampanju snimio je fotograf Fabio Šimičev, dok je model bila zadarska dizajnerica i vlasnica branda “Piccola creations” – Doriana Miletić.


undefined


U pripremi je i web shop na kojem rade mlade snage iz zadarske tvrtke “Up Studio”.