Otvorena četiri nova prodajna mjesta u Zapadnom trgovačkom centru ZTC

Otvorena četiri nova prodajna mjesta u Zapadnom trgovačkom centru ZTC

Zapadni trgovački centar ZTC uz brojna događanja i programe kojima redovito oduševljava svoje kupce i posjetitelje, uvijek nas razvesele i odličnim shoppingom. Tako je odnedavno ZTC postao bogatiji za još četiri prodajna mjesta. 

Obožavateljice nakita sigurno će oduševiti novo prodajno mjesto poznatog danskog branda Pandora, s velikim izborom ručno završenog nakita inovativnog dizajna. Sav Pandorin nakit je napravljen od visokokvalitetnih materijala, 925 srebra i 585 zlata, a u ponudi nude narukvice, privjeske, naušnice, ogrlice i prstenje koji se mogu nositi na različite načine i tako stvarati mnoštvo kombinacija koje će zadovoljiti svaki stil. Osim po kvaliteti materijala i izrade, te neograničenom broju kombinacija, Pandorin nakit je poseban po svojoj simbolici, jer je svaki komad nakita inspiriran različitim idejama, a slaveći jedinstvenost svake žene za viziju ima postati najvoljeniji ženski brand nakita.


undefined
undefined
undefined


Odmah uz Pandoru, smjestilo se i novo prodajno mjesto - Tele 2. Ovdje posjetitelji mogu kupiti nove mobilne telefone, bonove, ali i ugovoriti pretplatu, te saznati sve o tekućim ponudama i pogodnostima. Izdvajamo novu kampanju - u Ekipnoj tarifi, uz prijenos broja, određeni telefoni mogu se kupiti po cijeni od 1 kune. 


undefined
undefined


Kat iznad, smjestila se optika Ghetaldus. Trenutno najveći optički lanac u Hrvatskoj sa skoro 90 poslovnica diljem Hrvatske i 36 oftalmoloških ordinacija, sinonim je za kvalitetu i tradiciju, te konstantno educira kadar i ulaže u nove tehnologije. U ponudi nude sunčane i dioptrijske naočale vrhunskih modnih brandova - Tom Ford, Dior, Fendi, Hugo Boss, Max Mara, Marc Jacobs i Tommy Hilfiger, te vrhunske njemačke naočalne leće Zeiss. Prilikom kupovine dioptrijskih naočala vrijednosti iznad 700kn stranka ostvaruje pravo da dobije druge naočale (dioptrijske) na dar iz odabrane kolekcije. A, u tijeku su i popusti na sunčane naočale brojnih dizajnerskih imena.


undefined


Novootvorena prodavaonica Idexe jedina je trgovina poznatog talijanskog branda u Rijeci. U ponudi nude prekrasnu odjeću i modne dodatke za djecu do 14 godina. Kvalitetni materijali i privlačan dizajn zadovoljit će i one najzahtjevnije, a dobra vijest je da se na policama već nalazi nova jesensko zimska kolekcija. 


undefined
undefined
undefined


Sudeći po novim kolekcijama i bogatoj ponudi prodajnih mjesta omiljenog Zapadnog trgovačkog centra ZTC, jesen će, čini se, biti zanimljivija nego ikad prije.

Fotografije: Zapadni trgovački centar ZTC Facebook
Autor: Extravagant