Otkrijte neobične Zaks naušnice koje obožavaju svjetski poznate blogerice!

Otkrijte neobične Zaks naušnice koje obožavaju svjetski poznate blogerice!

Želite se istaknuti neuobičajenim i pomaknutim komadima nakita koji će vaš stil podignuti u nove modne sfere, a ujedno naglasiti vašu ženstvenost? Upravo za vas, zlatarne Zaks donose posebnu, limitiranu kolekciju srebrnih naušnica kroz koju nude pregršt modernih i dizajnerski odvažnih modela koji će ovog ljeta začiniti svaku stilsku kombinaciju. 


undefined
undefined
undefined


Srebrne naušnice, kao ultimativni modni hit, dolaze u više nijansi pozlate te su najpoželjniji detalji mnogih svjetskih modnih blogerica čijem stilu ne možemo odoljeti. Dizajnerski su definirane kontrastima geometrijskih oblika i asimetričnih linija, kao i neobičnim kopčanjem koje stvara dodatnu vizualnu dimenziju prilikom nošenja. Zaks naušnice, izrađene od plemenitih kovina, dolaze u više nijansi pozlate s dodacima blještavih cirkona i elegantnih bisernih perli. 


undefined
undefined
undefined

Ovog ljeta skulpturalnim naušnicama zlatarni Zaks stavite akcent na svoje lice i zavodljivo podignite trendi minimalimalističke odjevne kombinacije. Izmamite osmijeh voljene osobe ili razmazite sami sebe luksuznim poklonom trajne estetske i emotivne vrijednosti.


undefined
undefined
undefined
undefined


Iskoristite posebne pogodnosti kupovine u periodu od 1. do 30. lipnja po cijenama nižim i do 25% u svim Zaks poslovnicama


Više o kolekciji Zaks naušnica otkrijte na web stranici: http://www.zaks.hr/zlatarna/neobicni-srebrni-detalji-kao-akcent-svakom-dobrom-stilu
ili na prodajnim mjestima u sljedećim gradovima:
ZAGREB    SPLIT    SLAVONSKI BROD    RIJEKA    ČAKOVEC    ZADAR