MONTON je stigao u Modianu!

MONTON je stigao u Modianu!

Kolekcija jesen/zima 2018. brenda Monton dostupna je u prodavaonici Modiane Rijeka, u sklopu Konzum Centra na adresi Osječka 71.

undefined

"MONTON je vodeći modni brand estonijskog modnog dizajna, a svaka njegova kolekcija spoj je različitih izvora inspiracije koji rezultira zanimljivim dizajnom. Naglasak  kolekcije Montona je na stylish, urbanom, snažnom looku koji karakterizira jedinstven dizajn prepoznatljivog potpisa, modernih krojeva i kvalitete. Kreacije ovog brenda potaknut će vas da izrazite svoju svestranost, kako na poslu, tako i  tijekom slobodnih trenutaka.”


Jesensko/zimska kolekcija Montona donosi mnoge globalne modne trendove inspirirane jedinstvenim geografskim naslijeđem koji spaja nordijski i slavenski štih. Kvaliteta brenda jasno je iskazana u izvrsnom kroju i praktičnosti dizajna odjeće.


undefined

Originalnost ovog brenda proizlazi iz  spoja čudnovatih, razigranih detalja na printevima, krojevima i detaljima, a cilj je ponuditi hrvatskom tržištu nešto novo i zanimljivo. 

undefined

Hrvatice su poznate po tome da prate modne trendove i vole modu, a uspješan spoj modnih trendova i potreba kupaca, koji Monton spaja, zadovoljit će njihove ukuse i standarde. 


undefined

undefined