Modni tunel u centru grada

Modni tunel u centru grada

Na samom kraju ljeta, poznata riječka shopping destinacija, butik Dress Code, Janeza Trdine 7a ponovno nam predstavlja prekrasnu modnu priču snimanu u nedavno otvorenom tunelu kraj crkve Sv. Vid u samom centru Rijeke.


undefined

undefined


Prvo modno snimanje ikada snimano na ovoj lokaciji, oživilo je nekadašnji vojni tunel kojega je u razdoblju od 1939. do 1942. godine izgradila talijanska vojska za potrebe civilne zaštite.


undefined

undefined


I ovoga puta u ulozi modela našle su se riječke gimnazijalke Nina i Lucija, koje su prije početka nove školske godine imale još jedno fashion putovanje, a kroz koje su nam predstavile najnoviju kolekciju haljina iz butika Dress Code.


undefined

undefined

undefined


Cvjetni uzorak kao vodeći trend ove sezone i boje glavna su okosnica kolekcije haljina, koja kroz strogo definirane krojeve donosi jednostavnu eleganciju. Haljine ovoga puta dolaze u dizajnu koji odlično pristaje i u dnevnim i večernjim prilikama, te se odlično kombiniraju uz svaki stil odijevanja.


undefined

undefined

undefined


Butik Dress Code koji nam iz sezone u sezonu predstavlja odjevne komade koji su uvijek u korak s trendovima i ovoga je puta oduševio haljinama koje neće ostaviti ravnodušnim pripadnice ljepšeg spola.

 

undefinedDress Code

Janeza Trdine 7a

Rijeka

 

Fotografije: Kinkela Marie

Autor: Extravagant