Ljetni đir po gradu u Mass platformama

Ljetni đir po gradu u Mass platformama

Na modno prijestolje za ovogodišnje ljeto ponovno su se popele sandale s visokim potplatom. Zbog još višeg potplata ove će sandale biti zaslužne za ženstveni izgled. 


undefined

undefined


Od jednobojnih do šarenih – platforma je uvijek odličan izbor! Idealno mogu zamijeniti štikle, a istodobno su dovoljno udobne da se u njima može provesti duži vremenski period. Platforme izdužuju noge i čine ih zavodljivima, a podjednako dobro pristaju i uz casual, kao i uz sportske odjevne kombinacije.


undefined

undefined


No, neke od najženstvenijih sandala ovog ljeta raskošno su ukrašene i s obojenim kristalima. Bez obzira hoćete li ih obući za brunch u gradu ili ćete u njima plesati do ranih jutarnjih sati, izgled u svjetlucavim sandala najbolje će doći do izražaja ako ga upotpunite svilenom odjećom. 

 

undefined


Raznovrstan i širok izbor svjetski poznatih brendova obuće iz nove ljetne kolekcije 2017. pronađite u svim Mass trgovinama diljem Hrvatske, a više pojedinosti nalazi se na Internet stranici MASS obuće  www.mass-shoes.com  i na Facebook stranici facebook.com/mass.hr.