Kolekcija jesen/zima 2017/18 stigla je u Flair trgovine

Kolekcija jesen/zima 2017/18 stigla je u Flair trgovine

Novu kolekciju u Flair trgovinama čini obuća poznatih talijanskih robnih marki, proizvedenih u malim serijama, a njihova posebnost ističe se u kombinaciji prave kože i trendovskih dodataka. 
Bilo da tražite gležnjače, čizme do ili iznad koljena, savršeno elegantne salonke, combat cipele ili modne tenisice, Flair trgovina na adresi Korzo 2a ili Tower Center Rijeka -2 kat prava je destinacije za dobar shopping. 


undefined


Ženska kolekcija se ističe novim dizajnerskim detaljima i maštovitim kombinacijama boja, materijala i ukrasa poput krzna, patentnih zatvarača, lanaca, metala, lakirane kože, glittera i zakovica koji su sastavljeni u perfektnim kombinacijama kojima žene ne mogu odoljeti.


undefined
undefined
undefined
undefined
undefined


Muška kolekcija cipela i čizama posebno se ističe kombinacijom boja, perforiranim detaljima, mekanom kožom, ukrasnim patentnim zatvaračima. Kolekcija je namijenjena hrabrim i odvažnim fashion muškarcima koji vole biti primijećeni u dnevnim, ali i elegantnim večernjim kombinacijama. 


undefined
undefined


Sofisticirani dizajn, maštovita forma, najfiniji i najsuvremeniji materijali, te neobične kombinacije različitih materijala zaštitni su znak robnih marki Fru.it, Nero Giardini, Linea Azzurra, Caterina c koje Vam danas predstavljamo i od rujna se mogu pronaći u našim trgovinama. 


undefined


Cijelu ponudu obuće i modnih dodataka možete provjeriti na službenoj stranici www.obucari.hr, a sve aktualne novosti i akcije saznajte putem FB stranice Flair Hrvatska ili pratite Instagram  - flair.hrvatska. 


Fotografije: Viviana Lokmer Šulina LaVie Photography
Autor: Extravagant