Kako iskoristiti Black Friday?

Kako iskoristiti Black Friday?

Kada uobičajeno omiljenom danu u tjednu dodamo pridjev black, svi obožavatelji kupnje pomisliti će na “taj” petak u godini kada diljem svijeta otkrivamo drage nam proizvode na dodatnim popustima.

To nije dan kada počinju redovne sezonske rasprodaje ostataka kolekcija, niti božićna jurnjava za još jednim poklonom pod drvcem. To je dan koji se događa jednom u godini i svi ljubitelji kupovine svoje željene proizvode traže i kupuju tada, bilo da je riječ o kućanskim uređajima, najnovijim mobitelima ili odjevnim predmetima. Ovaj globalno prihvaćeni trend tako na velika vrata ulazi i na naše tržište čemu se svake godine sve više i više veselimo. A kako ga najbolje iskoristiti?

1.Posvetite vrijeme istraživanju ponude netom prije Black Friday dana

2.Informirajte se o trgovcima koji su uključeni o ovaj oblik aktivnosti

3.Razmislite o proizvodima koje želite

4.Razmazite sebe, ali razmišljajte i o skorašnjoj božićnoj kupnji za bližnje pa dio darova svakako kupite i prije božićne šoping groznice

5.Uživajte u svim pogodnostima koje se nude na taj dan a pronalaženjem pravog mjesta možete se zabaviti, uživati u degustacijama, primati darove i kupovati s popustom

 

Za vas smo istražili koja prodajna mjesta posjetiti ove godine na Black Friday, 24.studenoga, 2017.godine.

Max&Co za Black Friday priprema odlične popuste od 20% na kolekciju jesen/zima, a koji će biti savršena prilika da obogatite svoje outfite modernim i kvalitetnim odjevnim komadima. Prodajna mjesta su Max&Co Rijeka, Korzo 6A, Max&Co Pula, Trg Portarata 2, Max&Co Split, Zadarska 11 i Max&Co Poreč, Bože Milanovića 3. Također vas očekuje i ugodno druženje, te slatki zalogaji.

 

undefined


Marella Rijeka, Adamičeva 19/A vas očekuje s odličnim popustima i ukusnim zalogajima, kako bi vam kupnja bila što ugodnija. Inače, brand Marella poznat je po savršenim i razigranim krojevima i kvalitetnim materijalima odjevnim komada, te modnim dodacima koji će ovu sezonu učiniti nezaboravnom.

 

undefined


Tosca blu, Korzo 5/A za Black Friday priprema prekrasno druženje uz odličan shopping s odličnim popustima. Ženstvena elegancija i zaigrani chic stil Tosca blu komada čine ovaj brand omiljeni među brojnim ženama.

 

undefined


Poznata trgovina Max Mara Rijeka, Korzo 40/C poziva vas da ih posjetite 24.studenoga,2017. i izaberete prekrasne komade po super cijenama.

 

undefined


Weekend Max Mara M.Tita 108, Opatija i Teslina 8, Zagreb priprema odlične popuste. Weekend MaxMara godinama njeguje svoj prepoznatljiv stil u kojem žene diljem svijeta neizmjerno uživaju. Ona je način i stil života i njihovi komada nikada ne izlaze iz mode. Spoj klasike i moderne elegancije s prepoznatljivim talijanskim istančanim pristupom dokaz su da modna vizija ovog branda uvijek sjaji istim sjajem. 


undefined