Jolie's, drugo ime za visokokvalitetnu talijansku odjeću i obuću

Jolie's, drugo ime za visokokvalitetnu talijansku odjeću i obuću

Punih 20 godina, bez prekida, u Zagrebu je posluje boutique Jolie's. Pravo je to odredište za sve ljubiteljice visokokvalitetne talijanske odjeće i obuće po pristupačnim cijenama. 

undefined

Jolie's na tri lokacije u strogom centru Zagreba, u Ilici i Gundulićevoj ulici nudi poznate talijanske brendove. Tu su Imperial, Dixie, Babylon, Eureka, Sandro Ferone, Ovye i mnogi drugi, a uz odjeću mogu se iskombinirati i obuća te modni dodaci poput torbi, remenja, nakita i broševa.

undefined

Odjeća koja se može pronaći u boutiqueu Joile's nosiva je u svim prigodama, a namjenjena je prvenstveno urbanoj poslovnoj ženi. 

undefined

Jolie's prati najnovije modne trendove, a asortiman se nadopunjuje na tjednoj bazi, uz dvije kolekcije godišnje.

undefined

Predstavljamo novu kolekciju za proljeće ljeto 2018., koja  jednostavno pršti bojama te osvaja zanimljivim uzorcima. Sudeći prema viđenome, ove se sezone nosi ružičasto, crveno, žuto, zeleno... a tu su i nezaobilazni cvjetni uzorci, kao i prugice. 

undefined

Izbor haljina različitih krojeva i dužina zaista je velik, a na svoje će u Jolie'su doći i svi koji vole kombinirati fine bluze i hlače, bilo traper, bilo one elegantnije. 

undefined

Poseban naglasak stavljen je na kvalitetu materijala, jer pamuk, viskoza i svila zadovoljit će i najizbirljivije klijentice. 

undefined

Boutique Jolie's ovog ljeta definitivno stavljamo na listu omiljenih zagrebačkih shopping adresa.

undefinedFacebook: boutiquejolies
Instagram: boutiquejolies
Ilica 63
Ilica 180
Gundulićeva 11
Kontakt:
01 4813943, 01 4872085