Idealni modni spoj etno motiva na ljetnim Mass sandalama

Idealni modni spoj etno motiva na ljetnim Mass sandalama

Od sandala ravnog potplata, pa do platformica – ovo ljeto dozvoljava sve i objedinjuje nekoliko različitih trendova. Ponekad sandale izgledaju kao pravo malo umjetničko djelo, te se od ostalih modela razlikuju po zanimljivim reljefnim teksturama, lasersko oblikovanim čipkastim uzorcima, metalnim detaljima, resicama....


undefined
undefined


Posebno su zanimljive ljetne sandale koje je zahvatio etno ritam Južne Amerike i sunčane Grčke. Oduševit će vas s upečatljivim bojama, zaigranim detaljima, kao što su pomponi i resice, te sa šarenim vezicama, koje u skladu s najnovijim trendovima, krase debeli potplat na sandalama.


undefined
undefined
undefined


I sandale s potpeticom ove su godine iznimno razigrane jer se na njima isprepliću različite šarene boje, a posebno su naglašene kombinacije sa metalnim dodacima, od srebrne, zlatne, pa sve do rose gold nijanse. 


undefined


Šarene sandale mogu se nositi i uz šarenu odjeću ili, još bolje, dopušteno je etno pretjerivanje od glave do pete. Neka ljeto bude vaš saveznik!
Raznovrstan i širok izbor ljetnih sandala pronađite u svim MASS trgovinama diljem Hrvatske, a više pojedinosti nalazi se na Internet stranici MASS obuće  www.mass-shoes.com  i na Facebook stranici facebook.com/mass.hr.