GaGà Milano satovi – savršen spoj ekstravagancije i elegancije

GaGà Milano satovi – savršen spoj ekstravagancije i elegancije

Sinonim za ekstravaganciju, žive boje, ali istovremeno i eleganciju, brend GaGà rođen je u Milanu 2004. godine. Brojne kolekcije satova oblih formi i višebojnih detalja, koje inspiraciju vuku, uz dozu ironije, iz profinjenog načina života.


undefined

undefined

undefined


Brend GaGà dobio je ime po tipu muškarca koji se odijeva ekstravagantno, ali elegantno, koji svojim stilom nameće nove trendove. Tako je nastao i stil GaGà satova, kao spoj klasičnog vremena i avangardne vizije. Svaki GaGà remen je djelo talijanske manufakture, osmišljen i izrađen u laboratorijima GaGà kako bi se na ruku mogao staviti ovaj jedinstveni sat, u potpunosti izrađen u Italiji, s garancijom kvalitete i originalnosti.


undefined

undefined

undefined


Poznati nogometaš Neymar samo je jedan od poznatih lica koji je prepoznao GaGà satove kao iznimno kvalitetne i jedinstvene sate vrhunskog dizajna i izrade. 
Inovacija i tradicija, elegancija i ironija, te osjećaj za detalje s izvornim "Made in Italy" stilom, osnovni su sastojci filozofije GaGà Milano satova koja je omogućila kompaniji da se afirmira na tržištu sa svojim ekskluzivnim proizvodima.


undefined

undefined

undefined

undefined


Nesvakidašnja kreativnost i živahna elegancija glavne su karakteristike GaGà satova. Materijali izrade razlikuju se od kolekcije do kolekcije, ali većina dijelova izrađena je od čelika. Remeni su kožni, s printom aligatora, od kaučuka ili od čelika s narukvicom u stilu Milanese. Kod većine modela staklo je mineralno, kod Chrono modela ima zaštitini safirni sloj, dok kod Diving kolekcije je u potpunosti safirno. Diving modeli su otporni na vodu do dubine 300 metara, Chrono do 100 metara, dok su modeli iz ostalih kolekcija otporni na vodu do 30 metara. Naravno, zbog trajnosti kožnih remena preporuča se izbjegavanje vode. Glavna kolekcija Manuale 48 ima mehanički mehanizam talijanske proizvodnje na ručno navijanje, Diving kolekcija ima automatski mehanizam dok Chrono, Manuale 40 i Slim 46 imaju Miyota kvarcni mehanizam. Kratku specifikaciju za svaki pojedini model možete pronaći u katalogu.


undefined

undefined

undefined

 Novosti pratite na Facebooku i Instagramu


Prodajno mjesto:

Zdravlje i Ljepota

Korzo 29

Rijeka