Extravagant shopping: Sniženja u ZTC-u

Extravagant shopping: Sniženja u ZTC-u

Sezonska sniženja u punom su mahu, a mi smo provjerili što se sve nudi u trgovinama Zapadnog trgovačkog centra.

Aleksandra Javor iz jedne od najpopularnijih ZTC-ovih trgovina, C&A, otkrila nam je da su ovdje sniženja do 50 posto na sve artikle - kako ženske i muške, tako i dječje. U C&A svatko može pronaći nešto za sebe, a valja istaknuti i odjel s većim konfekcijskim brojevima za sve raskošnijih oblina.

Sljedeća stanica bio nam je Hervis u kojem je snižena većina ljetnog asortimana. Cijene su spuštene 20 do 40 posto, dok se manji dio nalazi na sniženju od čak 60 posto. Izdvajamo popularne Havaianas japanke i ljetnu obuću, rekvizite za plažu, dio napuhanaca i bogati izbor kupaćih kostima, a sniženje se odnosi i na ponudu sportske odjeće i obuće te na bicikle. 

Šetnju ZTC-om u potrazi za povoljnim ponudama završavamo u Massu, gdje su označeni artikli sniženi i do 60%. Sniženja u Massu će trajati sve do 18. kolovoza, odnosno do isteka zaliha.

U Massu možete pronaći prikladnu i udobnu obuću za svaku prigodu, bilo da tražite nešto za poslovni sastanak, elegantnu obuću za zabave ili klasiku, a tu su i poznati brandovi - Replay, Guess, Nike, Adidas, Desigual i mnogi druge. 

Sve je ovo samo mali dio zaista bogate ponude koju možete pronaći u ZTC-u, tijekom uvijek rado viđenih sezonskih sniženja.Autor i foto: Extravagant