Extravagant shopping: Nove kolekcije u ZTC-u

Extravagant shopping: Nove kolekcije u ZTC-u

Tražite li odjeću, obuću, nakit ili satove, dobro je znati da su nove kolekcije stigle na police Zapadnog trgovačkog centra. U s.Oliver nas je privukla ljetna kolekcija kojom dominira prava ljetna, vedra žuta boja, velik izbor lepršavih haljina, kao i nezaobilazne kombinezone.

Nova kolekcija stigla je i na police Passagea, gdje ćete pronaći cipele, sandale torbice i različite druge modne dodatke za svaku priliku i svako raspoloženje. Kvalitetna kožna obuća uvijek je u modi, a ove godine prevladavaju nude i pastelne boje. Dodajmo tome i da je cijela nova kolekcija na popustu od 20 posto.

Zavirili smo i u Obuću, gdje smo pronašli novu kolekciju s poznatim i provjerenim Ciciban potpisom. Od sportskih do modela za male šminkerice, pa i kolekcija za teenagere i odrasle, Ciciban je brand koji vas nikada neće iznevjeriti.

Šetnju ZTC-om završavamo u Watch centru, u kojem smo pronašli neke od najpoznatijih svjetskih brandova satova. Sat je uvijek sjajna ideja za poklon, baš kao i nakit kojega ovdje ne nedostaje. U Watch centru petkom iskoristite 20 posto popusta na gotovinu, a isti popust vrijedi i svaki zadnji dan u mjesecu. Autor i foto: Extravagant