DIESEL blagdanski popust do 50% i HOLIDAY KOLEKCIJA u trgovinama

DIESEL blagdanski popust do 50% i HOLIDAY KOLEKCIJA u trgovinama

Sezona darivanja nam je napokon stigla. Znate ono ludo vrijeme kada trčite naokolo u potrazi za nečim posebnim: savršenim poklonom kako biste pokazali nekome da ste mislili na njega/nju. Jer bez obzira na to što kupili – od čarapa do sportskog auta – misao se računa jel’ tako?

Diesel je došao do rješenja: zašto ne pokloniti misao? Osobno je i isporučuje dugogodišnju mantru. Pakirano u premium staklenu kutiju, život će vam učiniti jednostavnijim a nekog učiniti sretnijim.

undefined

Ako se stvarno samo misao računa, Diesel kaže: pokloni svojim voljenima, prijateljima, kolegama, bilo kome, najbolju moguću misao. S Diesel potpisom.

Sjajna je vijest da je upravo u tijeku i velika akcija od čak 50% popusta na kolekciju jesen/zima 2018., uzodatnih 10% popusta za plaćanje gotovinom!

undefined

Dieselova blagdanska kolekcija je prirodna evolucija kolekcije jesen/zima 2018.  Uzima svoje tragove i izvore iz londonske subkulture i dodaje klubsku atmosferu – pomoću crne i noćno sive boje s elementima fluorescentno ružičaste. Naposlijetku, što je noćni život bez malo fluorescentnog?  
Tu su i elementi izvedeni iz punk rocka, mnogo slojevite kože i kariranog škotskog uzorka s naglaskom na teksturu i ekscentričnost. 
Prevladavaju snažni detalji - zakovice, rupice, šljokice, Swarovski kristali i lanci.

undefined

U ženskoj kolekciji lookovi su prožeti blještavim sjajem te nadograđeni prozirnim muslinom s printom ili 3-D folijama na pletivu. Dieselov duh  u muškoj liniji snažno je prikazan na jaknama, sakoima i košuljama. Dieselova blagdanska kolekcija uvodi nove modele traperica u muškoj i ženskoj liniji. 
Modni dodaci obuhvaćaju novu žensku liniju od baršuna, novu unisex liniju tenisica (Astico), nove muške torbe i ruksake s detaljima inspiriranim trekkingom. 
Tko kaže da morate usporiti za blagdane? 

Autor: Extravagant
Foto: Promo