Cvjetno, lepršavo, razigrano, elegantno... LoveMia

Cvjetno, lepršavo, razigrano, elegantno... LoveMia

Cvjetno, lepršavo, razigrano, elegantno, romantično... ali i sportsko, udobno – upravo takvo je proljeće u boutiqueu LoveMia koji uskoro seli na novu adresu, u Teslinu 7.

undefined

U zimskim mjesecima, najpoznatiji po budnama i krznima, LoveMia s toplijim danima na police iznosi nešto savim drugačije.

undefined

Posebno izdvajamo brandove odjeće, ali i obuće poput talijanskog Ballantynesa, Pollinija, Johna Richmonda, Bluemarinea, Golden Goosea, Amelie handmade džempera, ali i Zanellato torbi i nezaobilaznih Master of art tenisica s Mickey motivima... a s veseljem najavljujemo i proširenje ponude. 

undefined

Uskoro će se, naime, u LoveMia boutiqueu moći kupiti i brandovi McQueen, Saint Laurent, Valentino i Prada. Na policama će se naći i dječja kolekcija, koju jedva čekamo vidjeti.

undefined

Asortiman boutiquea LoveMia namjenjen je različitim tipovima žena kojima je jedno zajedničko – vole udobno, kvalitetno i lijepo te ne pristaju na ništa manje od vrhunskog.

undefined

Jedva čekamo posjetiti i novu lokaciju butika LoveMia, kao i dolazak novih brandova. Sigurni smo da ćemo se zaljubiti baš u sve.Autor: Extravagant
Foto: Adriana Karuza