Modni prijedlog tjedna by Ivona - Xoxo by G

Modni prijedlog tjedna by Ivona - Xoxo by G

Danas čitajte o novom vinkovačkom brandu „Xoxo by G“. Radi se o majicama s printom i zanimljivim natpisima. Za sada se u ponudi nalaze majice, no u budućnosti možemo očekivati proširenje ponude. Kako je nastala ideja o ovim majicama čitajte u nastavku. 


undefined


1. Kako je nastala ideja za „Xoxo by G“ majice?
Ideja je došla spontano. Oduvijek volim modu i maštam o svojoj modnoj kući, a kako sam se nedavno našla u meni najtežoj životnoj fazi, imala sam više vremena razmišljati o sebi i onome što stvarno želim u životu. Nije bilo potrebno dugo razmišljati jer, kao sto sam već rekla, ideja je postojala, samo je trebalo pokrenuti se. Citatom #nebojsesamovjeruj želim nadahnuti one koji nose majicu i potaknuti ih da im se svi snovi mogu ostvariti ukoliko vjeruju u to što žele. I moram napomenuti kako su usne na majici otisak mojih usana, kao i tekst koji je vlastoručno napisan.

undefined

undefined


2. Što sve Vaše klijentice mogu birati kod dizajna majice?
Ove majice su zapravo izraz moje kreativnosti, a na klijenticama je da odaberu na koji način da izrazim tu kreativnost, tj. kakve ću detalje staviti na majicu (hoće li to biti mašnice, trakice, biseri ili nešto drugo, ovisi o njihovim afinitetima).


undefined

undefined


3. Uz kakav outfit nabolje vidite svoje „Xoxo bx G“ majice?

Pa zapravo „Xoxo by G“ majice najviše vidim u nekakvom casual stilu. Međutim, može biti iskombinirana i u drugim stilovima, sve ovisi o tome kakav je stil osobe koja ju nosi. Najvažnije mi je da se moje klijentice osjećaju dobro u njoj.


undefined

undefined


4. Kakvi su Vam planovi za nadolazeću zimu? Planirate li možda uvesti nešto novo u svoju ponudu?

Trenutno se ideja još uvijek razrađuje, ali svakako se mogu očekivati nove stvari. Ne bih htjela iznositi sve unaprijed, ali kako biste bili u tijeku, svakako zapratite moj Instagram profil _xoxo_design_.


undefined

undefined5. Pronalazite li inspiraciju kod drugih dizajnera i koji dizajner Vam je uzor?

Svakako se može pronaći inspiracija kod mnogih domaćih i stranih dizajnera, ali ja sam zapravo htjela promovirati nekakav svoj stil. Inspiracija mi dolazi kako radim majicu. Klijentice kažu što bi htjele na majici, a ja se potrudim da napravim najbolje što mogu.undefined

undefined


Majica koju ja danas nosim može se kombinirati i kao haljina, a ja ju danas nosim uz kožne hlače i tenisice.


Autor: Ivona Šebalj

Instagram

Facebook